Anmeldelser

“Jeg har været i forløb hos Diana igennem nogle måneder og kan i højeste grad anbefale Diana. Hun har hjulpet mig med at tydeliggøre, både mine egne og andres, mønstre. Derudover har hun givet mig værktøjer til at arbejde med disse, både ift. håndtering nu og i fremtiden. Diana er enormt empatisk og i stand til at møde én præcis der hvor man er. Derudover arbejder hun med løbende at udfordre en hvilket sikre selvvækst, Den største største anbefaling.

~ Kvinde, 26 år.


Jeg har i en ung alder på kun 23 år været igennem mange hårde- og slemme kriser i mit liv. Idet var jeg blevet enig med mig selv om at søge psykologisk hjælp. Jeg fandt tilfældigt et opslag af Diana, og valgte at kontakte samt gå til terapi hos hende. Jeg har som person aldrig fortalt mine problemer til andre – heller ikke mine nærmeste. Derfor har det været en lidt nervepirrende situation for mig at skulle fortælle alt til en fremmed person. Dog er Diana en meget imødekommende person, og behagelig at snakke med så man hurtig kan føle sig tryg. Takket være hende har jeg for første gang i mit liv truffet en kæmpe beslutning for mig selv, og finde lykken igen. Hun er rigtig dygtig til at stille de rigtige spørgsmål der fik mig til at indse det rigtige og forkerte i mit liv. Diana er empatisk og forstående overfor sin klient så derfor flover man sig ikke, eller har behov for at skjule noget. Diana har hjulpet mig med at finde den stærke side i mig selv og modet. Hun er blevet en person som jeg altid vil tage kontakt til, og søge terapi hos hvis jeg igen i mit liv oplever kriser som jeg selv ikke kan løse. Jeg vil til enhver tid anbefale alle der overvejer at søge en professionel hjælp til en terapi hos Diana, da vi mennesker altid har brug for et vigtigt menneske i vores liv, der lytter til vores følelser- og tanker uden at dømme os. Tak er et fattigt ord for al den hjælp hun har givet til en ung pige som mig.”

~ Kvinde, 23 år.


“Efter en langvarig angst relateret tilstand kom jeg til forløb hos Diana. Og det har uden sammenligning været et af de mest vigtige og rigtige beslutninger jeg har taget i mit liv. Diana Formår at være imødekommende og yderst opmærksom, hvori der bliver lyttet godt til, men også besvaret på en konstruktiv måde, man går derfor altid hjem både lettet og reflekterende. Diana er nemlig ikke kun en fantastisk terapeut, hun er også et enormt hjertevarmt menneske der skaber et fortroligt rum af tryghed og ærlighed; hvori jeg i starten “frygtede” timerne da jeg skulle se angsten i øjnene, vendte det hurtigt om til at timerne blev ugens højdepunkt. Derfor giver jeg Diana mine allervarmeste anbefalinger, idet hun formår at arbejde med både psyken, samt kroppen, til at regulere nervesystem og sindet.”   

~ Kvinde, 26 år.


“Diana er en empatisk og omsorgsfuld terapeut, som hjælper mig med at italesætte mine udfordringer. I vores samtaler oplever jeg at hun er proaktiv, når hun udfordrer mine personlige tankemønstre. Det er en stor hjælp, da jeg i samarbejde med hende har ræsonneret mig frem til, hvad der ligger bag mine udfordringer. Kombination af den omsorgsfulde og udfordrende terapeut, har givet mig nyttige værktøjer til min dagligdag”

~ Mand, 23 år.


Efter en svær periode i mit liv, havde jeg brug for at tale ud og dele mine tanker. Har dog altid haft svært ved at åbne op for andre mennesker, og derfor var det ude af min comfort zone at åbne op for så sårbart et emne overfor en fremmede. Men Diana gjorde det nemt, og hjalp mig med at sætte ord på mine tanker og lette mit hjerte. Det har jeg aldrig kunne før. Hun er hjertevarm, god til at lytte og stiller de helt rigtige spørgsmål, der gør samtalen behagelig. Mine skuldre føles altid meget lettere efter en samtale hos hende. Derudover er hun god til at hjælpe med at sætte mål for personlig udvikling og fodfæste i livet. Min varmeste anbefaling går til hende.”   

~ Kvinde, 26 år.


Jeg kom til Diana fordi jeg havde mange tanker og frygter for en stor beslutning jeg havde overvejet mig at tage mht. min karriere. Diana har været en stor hjælp ved at give plads til mig og få nedbrudt alle aspekter og begrænsende overbevisninger jeg havde omkring denne beslutning. Med Dianas hjælp har jeg kunne set tingene klarere for mig selv og kommet ud med et tydeligt billede om hvad jeg vil opnå i livet. Det kunne ikke have sket, hvis Diana ikke skabte trygge rammer, stillede de rigtige spørgsmål, og skabte tillid i terapirummet. Jeg kan helt klart anbefale hende til alle der går rundt med 100 tanker og ikke kan finde hoved om hale på hvad der er vigtigt for dem. 

~ Kvinde, 24 år.


“At gå i terapi hos Diana er et af de bedste valg jeg har taget. Diana har lært mig at fokusere på de positive tanker frem for de negative. Hun er utroligt lyttende og virkelig dygtig til at få mig til at føle mig tryg. Hun er god til at stille de rigtige spørgsmål der gør at jeg ser meget mere positivt på mig selv og mine omgivelser. Diana er et af de mest empatiske og imødekommende mennesker jeg har mødt og hun skal uden tvivl have mine største og varmeste anbefalinger.”

Kvinde, 44 år.